web analytics

Blog

Blogger of the Week – Emily Gemma, The Sweetest Thing

Blogger of the Week – Emily Gemma, The Sweetest Thing

Blogger of the Week: Emily Gemma, The Sweetest Thing

clare vivier clutch boyfriend jeans distressed boyfriend jeans fall outfits pinterest fall outfits emily gemma nordstrom leather jacket nordstrom boyfriend jeans nordstrom nude pumps 682x1024 Blogger of the Week   Emily Gemma, The Sweetest Thing

Emily Gemma, author of The Sweetest Thing, a style and beauty blog has taken the blogging world by storm! She started out blogging about her wedding and has turned into one of the leading hair, style, and beauty experts. Emily has a knack for style that jumps out in her photographs. Whether she is dressing up or down, you can always find fashion inspiration from Emily’s blog. Her style can be described as feminine, classic with a modern flare…a combination that has led to some gorgeous outfits! If you love her hair style, click on over to her hair and make up tips page, which you can also find on her YouTube channel.

Emily just recently posted about her NYFW trip, and I have to say that after reading her posts about working with the TRESemme hair team, I can’t wait to go out and try their new hairspray. I have been looking for a new hairspray and I think I just found it! The Sweetest Thing is full of amazing tips, products, and so incredibly inspiring, I hope you check her out.

What are some of your favorite beauty secrets for fall?

xoxox, Bodeoo

Photo Credits: Emily Gemma, The Sweetest Thing 

Vlogger of the Week – Kelly Van Gogh

Vlogger of the Week – Kelly Van Gogh

Vlogger of the Week: Kelly Van Gogh

19498 10151426913161499 1476399007 n Vlogger of the Week   Kelly Van Gogh

Hair stylist, colorist, founder and chairman of Kelly Van Gogh Interprises, Kelly Van Gogh, is one of my favorite vloggers! She is funny and knows an incredible amount about hair, and has the most amazing tips to offer you via her YouTube Channel. It was thru her YouTube Videos that I learned how to cut, style, and trim my bangs and hair. And I love it!!! I was constantly getting compliments because she gave such easy to follow advice. I recommend watching her vlogs for any hair care tips, especially it comes to trimming, cutting, or coloring your hair. Be sure to also check out Kelly’s hair care line on her website. She has an incredible business that allows you to color your hair at home, and leave you looking like you just walked out of the salon.

What are some of your favorite hair tips?

xoxo, Bodeoo

Photo credits: Kelly Van Gogh

N’SPIRE Me – Zayda

58870 144548012392251 315126028 n 294x300 NSPIRE Me   Zayda

I was convinced to go on a blind date one
time. It wasn’t completely bad, it was a double date with the people that
set us up on the blind date, which also happened to be good friends of mine
and the guy I was going on a date with. I didn’t want to go on this date to
begin with, but I thought, “what the heck… why not?”….

To read more about Zayda’s worst date, click on over to our N’SPIRE Me Tumblr page. 

13 Things That Can Cause Your Face to Break Out

13 Things That Can Cause Your Face to Break Out

My face started to break out recently, and I wondered why. That is not normal for my skin. Turns out I was reeking havoc on my face, doing everything you are NOT supposed to do. Here are 13 tips on what not to do plus how you can change your habits. 

 13 Things That Can Cause Your Face to Break Out

1. Using old beauty, hair, and makeup products.
SOLUTION: Check the expiration dates of your makeup (eyes, foundation/concealer, blush/lips), hair, and beauty products.
2. Not cleaning my makeup brushes.
SOLUTION: Clean your makeup brushes.

 13 Things That Can Cause Your Face to Break Out
3. Not staying hydrated or eating enough fruit.
SOLUTION: Drink 8-10 oz. of water per day. Eat at least 2 cups of fruit a day.
4. ONLY using makeup remover wipes.
WHY NOT? Read here. 
SOLUTION: Make your own DIY makeup remover.
5. Applying CC cream (or any liquid foundation or makeup) with dirty hands.
WHY NOT? If your hands are covered in bacteria, you touch your face, germs can easily spread, and cause a breakout.
SOLUTION: Wash your hands before you apply your makeup, face moisturizer or wash your face.
6. Then using products with bacteria in them.
HOW THIS HAPPENS? Using dirty makeup brushes can cause bacteria to grow in your makeup, especially powder, blush, or eye shadow.
SOLUTION: Clean your makeup brushes.

 13 Things That Can Cause Your Face to Break Out

7. Over washing my face.
WHY? You are stripping your face of it’s nutrients.
SOLUTION: Wash your face in the evening or twice a day if you have oily skin.
8. Not rinsing my face in the morning.
WHY? Read here.
SOLUTION: Rinse your face in lukewarm water in the morning.
9. Using products that irritated my skin – products with Vitamin C. 
SOLUTION: Test out new products before you use them on your face full time. Remember if you get a rash, use Benadryl.
10. Eating or drinking too many sugary drinks. Or eating junk food daily.
SOLUTION: Eat or drink them a few times a week or cut it out all together if you want. Just not every day.
11. Not getting enough sleep. 
WHY? Your body needs to replenish and regrow your skin cells.
SOLUTION: Get 7-10 hours. If you can’t try to sneak a 30 minute nap in your day.

670px keep your face clean step 3 300x200 13 Things That Can Cause Your Face to Break Out

12. Using dirty towels (that I had used to dry off my body) on my face.
SOLUTION: Use a separate soft wash cloth or towel to wash and dry your face. Don’t use the towel on your body and face.
13. Rubbing my face with a towel to dry instead of patting it dry.
WHY? May not cause a breakout, but might irritate your skin or cause it to loose it’s elasticity.
SOLUTION: Pat your skin dry.

wash face 300x203 13 Things That Can Cause Your Face to Break Out

Do you have any other tips?

xoxo Bodeoo

Shop at Bodeoo’s New Store in Houston!

Shop at Bodeoo’s New Store in Houston!

Bodeoo.com, an online clothing store, started having a warehouse sale the 19th of every month that has turned into a full fledged store. What can you find here? Our collection of dresses, tops, bottoms, shoes, accessories, vintage, and clothes from our hand made Bodeoo clothing line. If you are in Houston, come, stop by, and do some shopping! We would love to have you!

20140819 134336 300x168 Shop at Bodeoos New Store in Houston!

WHAT: Shop at Bodeoo’s new store
WHERE: 1113 Vine St. Suite 140A, Houston, TX 77002
WHEN: 11 a.m. to 4 p.m.

20140819 134358 300x168 Shop at Bodeoos New Store in Houston!

xoxox, Bodeoo